Noordwerking

Child-Help is solidariteit van en voor mensen met spina bifida en werkt in België nauw samen met VSH, de Vlaamse Vereniging voor Spina Bifida en Hydrocephalus.

Child-Help wil mensen met een handicap in het algemeen en met spina bifida en hydrocefalie in het bijzonder en hun zorgverstrekkers bewust maken en sensibiliseren voor de noden van hun lotgenoten in het Zuiden. Daarvoor werken we samen met de Vlaamse en Waalse verenigingen voor spina bifida en met andere organisaties zoals PHOS, Handicap International en Light for the World. Child-Help wil ook dat de Nederlandse ontwikkelingssamenwerking meer aandacht geeft aan personen met een handicap in het Zuiden.

Child-Help organiseerde bewustmakingscampagnes in Nederland om de solidariteit met mensen met een handicap in Afrika te verbeteren en fondsen te werven voor haar projecten in het Zuiden.

Child Help staat met een infostand op Wereldfeesten en infodagen, geeft lezingen op aanvraag en organiseert activiteiten zoals toneel en tentoonstellingen. Scheldewindeke005 sm

 

HOE KAN JIJ HELPEN?

Steun Child-Help en geef kinderen met een aangeboren handicap in ontwikkelingslanden een eerlijke start.

CHILD-HELP OP SOCIAL MEDIA