Nieuws

Child-Help Nederland Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2022 bestaat uit 3 hoofdonderwerpen: Dekolonisatie; Interview met Dr. Shabani in het MOI-ziekenhuis in Dar es Salaam; en het verhaal van Lucy, een huishoudster in het Huis van de Hoop in Dar es Salaam, Tanzania.

Lees meer

Houses of Hope volgen - Inleiding

Rhune, een masterstudent fotografie, zal als onderdeel van haar stage een maand in Tanzania verblijven. Ze zal dagelijks rapporteren over de tijd die ze doorbracht met personeel, ouders en kinderen in verschillende Houses of Hope in Tanzania.

Lees meer

Jubileumagazine

April 2023

Lees meer

Schenkingen project Oekraïne

Recente schenkingen project Oekraïne.

Lees meer

Aardbevingen in Turkije en Syrië

Na de zware aardbevingen in het Zuidoosten van Turkije en het Noorden van Syrië, liggen duizenden mensen onder het puin en zijn er tienduizenden gewonden.

Lees meer

Een container naar Tanzania

Een lange weg, zowel in tijd als in afstand, legden we af om materiaal voor de kinderen met spina bifida en hydrocefalie op de juiste bestemming te krijgen.

Lees meer

"Kinderen moeten floreren in plaats van alleen maar te overleven".

Een interview met Collins Kabachelor, de nieuwe Landenvertegenwoordiger Oeganda van Child-Help.

Lees meer

Leven met spina bifida in Kenia

Geboren worden met spina bifida in een klein Noord-Keniaans dorpje waar men amper begreep wat een handicap was. Het was het lot van Francesca Naijipu. Hier lees je hoe ze de problemen in haar kindertijd overwon, en daarna werk (en liefde) vond.

Lees meer